La web de Marta Mata utilitza cookies propies i de tercers per oferir-te una navegació d'acord als teus hàbits i preferències. Més informació.
Publicada el 01.01.2010
Seminari de Biblioteca Escolar
El curs escolar 2000-01 la Fundació va organitzar un curs de Biblioteca Escolar al Baix Penedès i a partir de la demanda dels participants, el curs 2001-02, es va iniciar a la seu de la Fundació, sobre el tema per continuar avançant en la implantació i l’ús de la Biblioteca Escolar.

El coordinaven Marta Mata, Assumpció Lisson i M. Rosa Heras.

Es continua celebrant cada dues setmanes amb la participació d’entre 10 i 15 mestres responsables de la biblioteca de la seva escola, que intercanvien experiències i debaten la millor manera de gestionar la biblioteca. Actualment el coordina M. Rosa Heras. En algunes sessions hi intervenen especialistes diversos, i en ocasions es visiten altres biblioteques.

El seminari va complir 10 anys, l’any 2010 i es va celebrar amb una ‘Matinal de Biblioteca Escolar’. Per llegir-ne el programa cliqueu aquí.

El curs 2010-2011, els membres del seminari han participat a més, en el cicle de xerrades ‘Gust per la lectura’, que organitza el Centre de Recursos de l’Alt Penedès del Departament d’Ensenyament.